Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Windows 7
Posted 03 August 2009 - 06:10 PM
ma slazem se, ali ne u potpunosti..
ja sam probao 7-icu i u prvi mah mi se nije dopala.. treba ti jedno vrijeme dok se snadjes, pa ne prihvaca sve programe (ponekad samo najnovije) i sl..
ali, sad mislim da se vise nebi vracao na XP, iako je do sada XP bio zakon
ja sam probao 7-icu i u prvi mah mi se nije dopala.. treba ti jedno vrijeme dok se snadjes, pa ne prihvaca sve programe (ponekad samo najnovije) i sl..
ali, sad mislim da se vise nebi vracao na XP, iako je do sada XP bio zakon
Posted 07 August 2009 - 06:43 PM
Ovako ja trenutno imam w7 ali imam ogroman problem nije aktivirana u pitanju je build 7000 e sad posto sam prvo instalirao xp pa w7 ja sam na xp instalirao sve drajvere a posto w7 gleda na windows old sto se tice drajvera on ih je ,,nasao'' ali ne mogu da instaliram nijednu igricu jer pise da mi fale drajveri niti jedan program nista kad udjem u naprimer my computer otvara se kao na xp-u a ne kao na visti jedino sto mi odlicno radi to je zvuk molim vas hitnu pomoc
Posted 08 August 2009 - 07:48 AM
Ovako ja trenutno imam w7 ali imam ogroman problem nije aktivirana u pitanju je build 7000 e sad posto sam prvo instalirao xp pa w7 ja sam na xp instalirao sve drajvere a posto w7 gleda na windows old sto se tice drajvera on ih je ,,nasao'' ali ne mogu da instaliram nijednu igricu jer pise da mi fale drajveri niti jedan program nista kad udjem u naprimer my computer otvara se kao na xp-u a ne kao na visti jedino sto mi odlicno radi to je zvuk molim vas hitnu pomoc
u jednom od gornjih postova sam ti naveo radnu verziju sedmice koja napokon radi kako treba, i od te verzije ja vise nemam problema sa OS-om, a sto se ti ce 'windows old' to nije storage od kuda windows vuce drajvere, vec je to njegova caka kad ides pregaziti staru verziju sa novom pa ti ostavi staru bazu instalacije, koja je btw nekorisna, pa ti predlazem obavezno formatiranje i dizanje od nule, i naravno koristi verziju koja ti je sukladna procesoru..
Posted 12 August 2009 - 03:14 PM
ja koristim win 7 build 7600 x32 .. i moram reci da sam super zadovoljan... meni rade svi programi koje koristim i driveri i nemam nikakvih problema...i po meni je win 7 brzi od xp.. neznam kako je to kod vas... i win 7 je odlicna za gamere.. igre rade vrhunski..
Posted 24 August 2009 - 12:00 PM
ja koristim win 7 build 7600 x32 .. i moram reci da sam super zadovoljan... meni rade svi programi koje koristim i driveri i nemam nikakvih problema...i po meni je win 7 brzi od xp.. neznam kako je to kod vas... i win 7 je odlicna za gamere.. igre rade vrhunski..
Slažem se i ja imam win 7 i prezadovoljna sam jedino me zeza što nemogu staviti cro lang.pack ali nadam se da ću naći rješenje !
Toplo preporučam windows 7 , prije sam bila okojeni xpeovac ali od kad sam drugi put instalirala win 7 nisam se vraćala na xp!
Page 1 of 1

Sign In »
Register Now!
Help

MultiQuote