Page 1 of 1
Da li ste imali seksualni odnos kada ste bili maloletni?
Posted 31 October 2009 - 07:38 PM
Pa tada je sve u reckama i tada je zanimljivo i "in" imati odnose sa sto vise osoba. To je period u moje se istrazuje i kada prakticno saznajemo sta svakom od nas prija. A vremenom se ukus toliko utanaci i evo gledam sebe, tacno znam sta volim a sta ne, sta hocu a sta ne, sta ocekujem od partnerke itd itd.
Sve ima svojih prednosti i mana ali ja, iskreno, ne mogu reci da zalim ali mi je krivo zbog nekih sexova iz mladosti, nisam mozda bas toliko promiskuitetan trebao biti...
Sve ima svojih prednosti i mana ali ja, iskreno, ne mogu reci da zalim ali mi je krivo zbog nekih sexova iz mladosti, nisam mozda bas toliko promiskuitetan trebao biti...
Posted 14 November 2009 - 06:55 PM
Posle 8 osnovne sam poceo da upraznjavam pravi sex sve pre toga bilo je nesto ali ne ono pravo...
NEX SE PONOSI TIME STO JE U 16 NEVIN,CCCCC
NEX SE PONOSI TIME STO JE U 16 NEVIN,CCCCC
Posted 29 December 2009 - 04:01 AM
wildchild, on 31 October 2009 - 07:38 PM, said:
Pa tada je sve u reckama i tada je zanimljivo i "in" imati odnose sa sto vise osoba. To je period u moje se istrazuje i kada prakticno saznajemo sta svakom od nas prija. A vremenom se ukus toliko utanaci i evo gledam sebe, tacno znam sta volim a sta ne, sta hocu a sta ne, sta ocekujem od partnerke itd itd.
Dj Electra, on 07 November 2009 - 01:45 PM, said:
i ja se kajem zbog nekih iskustava od pre....i volela bih da vratim vreme..... al jbg 
Možete vi da se kajete koliko hoćete, ali kako ono kažu: "Posle Je***a nema kajanja"
Page 1 of 1

Sign In »
Register Now!
Help

MultiQuote